Planet Shark

Planet Shark

Særudstillling: Hajerne kommer på Den Blå Planet

Hajerne kommer til Den Blå Planet

Besøg Planet Shark på Den Blå Planet og oplev tusindvis af hajtænder, flotte hajgab, fortidshajer på touch screens, flænsede dykkerdragter fra virkelige hajangreb og meget mere.

Gå en tur i det fantastiske videogalleri, hvor vi dykker under havets overflade og står ansigt til ansigt med hajerne i deres eget miljø. Oplev den flotte visuelle effekt og ikke mindst de fængslende fortællinger.

Planet Shark- udstillingen indeholder bl.a. modeller af hajer i naturlig størrelse, fossiler, effekter og masser af haj-fakta. Gys er der også at hente i et videogalleri, der giver en dyb og realistisk oplevelse af hajernes verden i dybet. Og vil du se levende hajer, så går du ned til Oceanet, hvor du kan se de flotte hammerhajer.

Den kommende udstilling hedder ”Planet Shark – Predator or Prey” og er en international udstilling om verdens hajer, der har rundet eksotiske steder som bl.a. Dubai, Atlanta og Sydney.
Så kom helt tæt på hajernes verden og lær om de fascinerende rovdyr, der har regeret verdenshavene i mere end 450 millioner år.

Udstillingen er åben hele sommeren indtil 4. september.

Hik
Sjov skattejagt ’Bidt af hajer’ og ansigtsmaling
På Den Blå Planet går den vilde haj-skattejagt ind blandt de mange akvarier.

Læs mere
Rundvisning 5
Haj-rundvisning bag facaden
Mandag kl. 18.15.
Er du bidt af hajer? Så er en rundvisning bag facaden med særligt haj-tema lige sagen.

Læs mere & book

 

Læs mere

Fra fortidshaj til nutidens rovdyr
Tag med ind i hajernes verden og oplev fortællingen om det fascinerende dyrs evolutionære udvikling og markante rolle i de syv verdenshave.

Læs mere

På rundtur i hajernes verden
I mere end 450 millioner år har hajer regeret verdenshavene som det ultimative rovdyr.
Mød hvidhajen blandt en perlerække af andre respektindgydende hajer. Kom helt tæt på drabelige hajgab og se en utrolig samling af ægte hajtænder.

Læs mere

Rovdyr eller byttedyr?
I dag findes der mere end 440 kendte hajarter, men for første gang i 450 mio. år er hajen et truet dyr.

Læs mere

En historie om frygt
Er du bange for hajer? Mediernes fremstilling af hajer og film som f.eks. ”Dødens Gab” har været med til at give hajer et frygtindgydende image.

Læs mere
+-
+-
+-

 

 

Planet Shark: Predator or Prey er blevet til med generøs støtte fra:

Fonde_logoer_shark_nytHajLogo

Oplysninger