Pinse

Pinse

Forslugne arapaimaer

I Pinseferien (23. til 25. maj) udvider Den Blå Planet dagsprogrammet med tre nyklassikere fra aktivitetspaletten.

Gamle som unge vil forbløffes i Regnskoven, når verdens største skællede ferskvandsfisk, den ældgamle arapaima, bliver fodret. Arapaimaen kan blive tre meter lang, og den har en appetit, som svarer til størrelsen. Når den spiser, lyder det som om, en kæmpe sugekop endelig får hul på forstoppelsen i afløbet, så kom og overvær Amazonas’ grovæder i aktion.

For det videbegærlige publikum er der overraskende anekdoter fra havets forunderlige liv, når akvariets fortællere under tidspres og projektørernes skarpe lys skal endevende hjernerne og fortælle de bedste historier for at sejre i Fortællerbattle – Den Blå Planets verbale ”fish fight”.

Et hav af oplevelser
Desuden er der masser af andre fodringer, Blå Nørd show, søforklaringer og meget mere. For de mindste tilbyder vi desuden ansigtsmaling, hvor husets kreative fortællere for DKK 50,- udsmykker pander og kinder med alverdens favoritdyr, mens det indre af øregangen dekoreres med dertilhørende historier.

I hele maj og juni er der også mulighed for at fange hornfisk i Øresund lige ud for Den Blå Planet. Vi stiller udstyr til rådighed og hjælper også de heldige med at filettere og pakke fisken(e). Og selv om man ikke skulle fange en af de grønbenede fisk, får man masser af frisk luft og en flot udsigt over Øresund med Den Blå Planets hvirvelstrøm bag sig og Saltholm i horisonten, så kom ud og se pinsesolen danse over det blanke hav.

Solfyldt pinseprogram

Oplysninger