Pinse

Pinse

Få en morgenkrammer af hammerhajen Hik og glæd dig til stimevis af sjove aktiviteter.

Den Blå Planet byder på et hav af oplevelser i forbindelse med pinsen. Hver dag er der ansigtsmaling foran Koralrevet, hvor du for 50 kroner kan få malet en haj, en havodder eller et andet havdyr.​

Gå ikke glip af blæksprutte-dissektioner, fodring af blandt andet Regnskovens gigantiske slughals, arapaimaen, og naturligvis træning af Den Blå Planets venlige maskot, Hammerhajen Hik i et professionelt børneteater-setup med blandt andet opdateret scenografi og egen musik. Hik byder også velkommen hver morgen.

Kom tæt på de danske dyr

Du kan også komme tæt på de dyr, der findes i helt almindelige vandhuller – måske i din egen baghave.

Den Blå Planets fortællere står klar til gøre det, som er småt, til noget stort, så kom og vær med… Med et artsrigt og vildt vandhul som platform får du åbnet øjnene for det danske vandhuls betagende mikroverden.

Vandhullet er åbent alle dage i pinsen men er kun bemandet af fortællere i weekenden.

Resten af udeområderne er også åbne, så hvis pinsesolen danser, kan du nyde en kop kaffe med en smuk udsigt over Øresund eller fornøje dig på vandlegepladsen.

Prøv fx en arkimedesskrue, som er en maskine, der siden det 3. århundrede f.Kr. er blevet benyttet til at pumpe vand op fra lavereliggende niveauer. Det er vildt sjov for landkrabber i alle aldre!