Påskeferie 2022

Oplev havfruen dykke i måneskin til toner af Beethovens "Moonlight Sonata", lav din egen mulepose med fiskeaftryk og kom med backstage.

Køb billetter her: Gå til webshop


Oplev havfrueshow ‘by night’

Hver aften i påskeferien kan du komme og få en magisk oplevelse, når havfruen svømmer i månelys. Forbered dig på en fortryllende oplevelse til tonerne af måneskinssonaten.

Det foregår hver aften kl. 18.00 foran oceantanken.


Udeområderne åbner: Sjaske, hoppe, rutsje, plaske

Kom og oplev de børnevenlige udeområder på Den Blå Planet – med Det Vilde Vandhul og vandlegepladsen. Vildt sjovt for landkrabber i alle aldre. Gå på opdagelse med net og lup i Det Vilde Vandhul. Se hvor mange forskellige dyr du kan finde og få et flot diplom med hjem – måske kan du slå dagens rekord?


 

Lav dit eget fisketryk på mulepose

Lav smukke og detaljerede aftryk af fisk og få dit eget personlige Den Blå Planet-net med hjem. Gyotaku er en gammel japansk tradition fra midten af 1800-tallet til at lave fisketryk. Det er meget simpelt og hurtigt, resultatet flot og man kan nemt arbejde med at forfine teknikken.

Værkstedet er åbent fra kl. 14.30 til 15.30.
Gratis når indgangen er betalt.


Rundvisninger bag facaden

Du kan få en helt særlig oplevelse, når en af vores fortællere inviterer med på en eksklusiv rundvisning til de ellers lukkede og hemmelige dele af akvariet. På turen vil du høre sjove historier om husets skjulte akvarier og enorme teknikrum.

Hver dag 17.30, 18.30, 19.30 og 20.30 – først til mølle. Vi mødes ved det store runde oversigtskort i midten af akvariet (lige ved indgangen).

Ansigtsmaling, børneteater, tegneværksted og fodringer

I ferien er der mulighed for at blive malet som fx et eksotisk havdyr af vores dygtige ansigtsmalere eller selv være kreativ i vores tegneværksted. Vi har også dagligt et børneteater-show for de mindre børn. Desuden vil der løbende være fodringer hos bl.a. piratfiskene, af hammerhajer, rokker m.fl. i oceantanken og hos vores havoddere – Agnes, Mojoe, Riggs og Dixon.

 

Køb billetter her: Gå til webshop

Oplysninger