Påske

Påske

Kom og se havodderne få påskeæg og tag på æggeskattejagt blandt tusindvis af havdyr.

Kom helt tæt på fantastiske havdyr i påsken på Den Blå Planet. Der er unikke oplevelser i vente: Vær med når havodderne skal have farverige påskeæg. Tag børnene med på en sjov æggejagt med et gratis skattekort i hånden.

Havodderne får påskeæg

Påske-hyggen får et nøk opad, når de to havoddere Agnes og Mojoe får påskeæg. Havoddere er nysgerrige og legesyge dyr, der gerne vil aktiveres hele tiden. I påsken gør dyrepasserne noget særligt ud af det, og sender dem på æggejagt efter frosne farvede æg med foder i.

Oplev særudstillingen “Koralrevet: Havet sårbare vidunder”

Gemt lige under havets overflade myldrer koralrevet med liv. Selv om koralrevene dækker mindre end 1% af havets overflade, er de levested for 25% af alt liv i havet.

Læs mere

Gå på æggejagt under overfladen

På Den Blå Planet går den vilde æggejagt blandt vores mange akvarier. Gå på opdagelse med vores ægge-skattejagt i hånden. Det er bare med at hoppe ud i det blå og blive en rigtig ægspert, det er en sjov og lærerig aktivitet for både børn og voksne.

Aktiviteten foregår i hele åbningstiden og der er mulighed for at vinde et årskort.

Det Vilde Vandhul

Der kommer til at være vild gang i vandhullet, hvor du selv kan gå på opdagelse og fange utrolige vandhulsdyr, som du kan undersøge i lup og mikroskop.

Læs mere

Rør hajer og rokker i det nye tropiske rørebassin

Tør du røre hajer og rokker?

Det kan du finde ud af i Den Blå Planets nye tropisk rørebassin. Her kan du komme helt tæt på tropiske arter som hajer og rokker. Så tæt på, at der er risiko for våde ærmer og garanti for våde fingre.

Læs mere om det tropiske rørebassin

Særudstilling om koralrevet

Gemt lige under havets overflade myldrer koralrevet med liv. Selv om koralrevene dækker mindre end 1% af havets overflade, er de levested for 25% af alt liv i havet: Millioner og atter millioner af fisk, krebsdyr og bløddyr er blandt revenes mange beboere.

Glæd dig til at opleve en udstilling, som viser koralrevenes forunderlige skønhed, sårbarhed og betydning for havet.

+-
+-
Børn under 3 år er gratis

 

Nærkontakt med havskildpadde

Måske dit hjerte vil slå en ekstra gang, når du kommer helt tæt på den smukke havskildpadde i Oceanet.

Læs mere & book

Oplysninger

  • Datoer: