Påske

Påske

Sjovt og lærerigt påskeprogram på Den Blå Planet

Kom helt tæt på fantastiske havdyr i påsken på Den Blå Planet. Der er masser af unikke oplevelser i vente: Vær med, når havodderne skal have farverige påskeæg. Se flotte nyklækkede hajunger, og pynt verdens største haj-påskeæg.

Verdens største haj-påskeæg

Verdenshavene er fyldt med hajæg, der konstant klækker og beriger os med nye hajer, og i påsken kan du opleve et helt særligt hajæg. Den Blå Planet har nemlig sat sig for, at lave verdens største haj-påskeæg, og du er inviteret til at pynte det.

Hver dag fra kl. 11-16 på 1. sal

Oplev særudstillingen “Koralrevet: Havet sårbare vidunder”

Gemt lige under havets overflade myldrer koralrevet med liv. Selv om koralrevene dækker mindre end 1% af havets overflade, er de levested for 25% af alt liv i havet.

Læs mere

Oplev nyklækkede hajunger

En utrolig smuk bambushaj kom til verden på Den Blå Planet i marts. Kom og se, hvordan den allerede nu har skiftet farve. Se også mange af andre hajunger i hajvuggestuen.

Se også: Den Blå Planet er blevet en haj rigere

I hele åbningstiden.

Gå på æggejagt under overfladen

På Den Blå Planet går den vilde æggejagt blandt vores mange akvarier. Gå på opdagelse med vores ægge-skattejagt i hånden. Det er bare med at hoppe ud i det blå og blive en rigtig ægspert, det er en sjov og lærerig aktivitet for både børn og voksne.

Aktiviteten foregår i hele åbningstiden og der er mulighed for at vinde et årskort.

Havodderne får påskeæg

Påske-hyggen får endnu et nøk opad, når de to havoddere Agnes og Mojoe får påskeæg. Havoddere er nysgerrige og legesyge dyr, der gerne vil aktiveres hele tiden. I påsken gør dyrepasserne noget særligt ud af det, og sender dem på æggejagt efter frosne farvede æg med foder i.

Hver dag kl. 12.30 og 16.30.

Det Vilde Vandhul

Der er ikke meget, der kan måle sig med børn, det udforsker dyrelivet i et vandhul.

En betagende mikro-verden fyldt med bitte-bitte små levende væsner: – som at skue ned i en fremmed verden. I Det Vilde Vandhul kan du gå på opdagelse med fiskenet og lup. Måske fanger du vandkalvelarven, der på bestialsk vampyrvis suger indmaden ud af sit bytte.

Det Vilde Vandhul er åbent og bemandet kl. 11.00 – 16.00.

Sig godmorgen til hammerhajen Hik

Hver dag når Den Blå Planet åbner, står verdens sødeste haj, hammerhajen Hik, klar til at sige godmorgen. Hik vil dele påskeæg ud og sprede sjov og hyggelig påskestemning på hele Den Blå Planet.

Hver dag kl. 10.00 – 10.30.

+-
+-
+-

 

Nærkontakt med havoddere

Kom helt tæt på verdens mindste havpattedyr, der nok er uimodståeligt nuttet, men også en uforbederlig gavtyv.

Læs mere & book

Nærkontakt med havskildpadde

Måske dit hjerte vil slå en ekstra gang, når du kommer helt tæt på den smukke havskildpadde i Oceanet.

Læs mere & book

Oplysninger