Mit liv som lystfisker

Foredrag med Uffe Ellemann-Jensen

Uffe Ellemann-Jensen er tidligere dansk Udenrigsminister (1982-93) og Formand for Venstre (1984-98). Han har siddet i Folketinget i perioden 1977-2001.

Glæd dig til at høre underholdende fiskeanekdoter fra et politikerliv, når Uffe Ellemann-Jensen gæster Den Blå Planet. Uffe Ellemann-Jensen har passion for mange ting, men denne aften skal det handle mest om hans lange karriere som lystfisker.

I over 70 år har Uffe Ellemann-Jensen været aktiv lystfisker. Han har fisket over det meste af verden og blandt andet besøgt Amazonfloden, toppen af Mount Kenya, Island, Grønland, Færøerne, Caribien og Rocky Mountains. Dog er hans absolutte yndlingssted en lille jysk å, hvor han i fred og ro kan fiske med lærken hængende over hovedet.

Kom og hør hans beretninger fra hele verden, om små og store fisk, og om hvordan lystfiskeriet har givet ham en stor frihed og en særlig nærhed til naturen.

Foredrag foran Oceanet

Foredraget vil foregå foran den enorme Oceantank og er gratis, når indgangen er betalt. Har du årskort, kan du tage en ven med fra kl. 17.00. Der er begrænset antal pladser, der fordeles efter først til mølle princippet.

Oplysninger