Magisk jul på Den Blå Planet

Magisk jul på Den Blå Planet

Oplev det nye tropiske rørebassin, mød de nye nuttede havodder og nyd den flotte koralrevsudstilling i december.

Endelig! Nu kan du opleve 4 havoddere på Den Blå Planet

De to ny havoddere Riggs og Dixon er efter en lang rejse blevet forenet med Mojoe og Agnes. Der er nu 4 havoddere i alt og nuttedhedsbarometeret er ved at sprænge.

Se havoddernes rejse fra Alaska til Den Blå Planet

Se Agnes og Mojoes møde med de nye havoddere

Rør hajer og rokker i det nye tropiske rørebassin

Tør du røre hajer og rokker?

Det kan du finde ud af i Den Blå Planets nye tropisk rørebassin. Her kan du komme helt tæt på tropiske arter som hajer og rokker. Så tæt på, at der er risiko for våde ærmer og garanti for våde fingre.

Læs mere om det tropiske rørebassin

Særudstilling om koralrevet

Glæd dig til at opleve en udstilling, som viser koralrevenes forunderlige skønhed, sårbarhed og betydning for havet.

Gemt lige under havets overflade myldrer koralrevet med liv. Selv om koralrevene dækker mindre end 1% af havets overflade, er de levested for 25% af alt liv i havet.

Læs mere om koralrevsudstillingen

Juleskattejagt

Hver dag i december kan du komme med på en juleskattejagt og hjælpe Hammerhajen Hik med at finde sine søde hammerhajs-venner. De leger juleskjul på Den Blå Planet og du skal kigge godt efter i alle akvarierne. Finder du alle hammerhajerne med nissehuer, kan du deltage i konkurrencen om et årskort til Den Blå Planet.

Tegn en haj med nissehue

I vores hyggelige koralrevsværksted kan du slippe din kreative side løs og lave koraller og søanemoner i papir. Du kan også farvelægge dine yndlingskoralrevsfisk. Det du laver, kan du dekorere med på Den Blå Planet, så det kommer til at ligne et smukt og farverigt koralrev.

Gå til webshop

Oplysninger