Kristi himmelfart

Kristi himmelfart

Glæd dig til stimevis af sjove aktiviteter inde og ude.

Kom ud på Den Blå Planet i Kristi himmelfartsferien og oplev en magisk, men virkelig verden. Bliv klogere på utrolige dyr fra de syv verdenhave, nyd solen og udsigten over Øresund og forelsk dig i korallernes fantastiske farver ved koral-særudstillingen.

Det Vilde Vandhul – børn, vandhul og en vandkikkert

Der er ikke meget, der kan måle sig med børn, det udforsker dyrelivet i et vandhul.

En betagende mikro-verden fyldt med bitte-bitte små levende væsner: – som at skue ned i en fremmed verden. I ”Det Vilde Vandhul” kan du gå på opdagelse med fiskenet og lup. Måske fanger du vandkalvelarven, der på bestialsk vampyrvis suger indmaden ud af sit bytte.

Den Blå Planets fortællere står klar til at hjælpe med opklaringen og berette om, hvordan dyrene hver især har tilpasset sig livet i vandhullet.

Særudstilling om koralrevet

Gemt lige under havets overflade myldrer koralrevet med liv. Selv om koralrevene dækker mindre end 1% af havets overflade, er de levested for 25% af alt liv i havet: Millioner og atter millioner af fisk, krebsdyr og bløddyr er blandt revenes mange beboere.

Glæd dig til at opleve en udstilling, som viser koralrevenes forunderlige skønhed, sårbarhed og betydning for havet.

Vandlegeplads – vildt sjovt for landkrabber i alle aldre

Vandlegepladsen er et stort område, hvor alle på en sjov måde kan få større forståelse for vand gennem fysisk aktivitet og samarbejde.

Slip din indre vandhund løs og giv den fuld gas med pumperne og sluserne. Du behøver ikke medbringe skiftetøj, da legen ikke lægger op til, at du bliver våd. Du kan også prøve kræfter med den mere traditionelle legeplads med klatrestativer, armgang og rutchebane.

Glæd dig til stimevis af sjove aktiviteter.

Oplysninger