Blå Mandags Jazz

Blå Mandags Jazz

Kom på et sælsomt jazzkrydstogt med intense melodier fra Balkan, Bali, Afrika, Grønland og sågar Fyn!

Guitaristen Pierre Dørge har i en menneskealder sat sit på én og samme gang virtuose, grænseløse og humørfyldte præg på den danske og internationale musikscene. Sammen med pianisten Irene Becker og saxofonisten Morten Carlsen giver Pierre os adgang til oplevelser af solsystemer, galakser og hele paralleluniverser, som vi ikke anede eksisterede. Tibetanske konkylier, transylvansk taragot, caxixi mødes med jazzede klange og impressionistiske landskaber.

Frie, improviserede passager afløses umærkeligt af kompositioner, og vi er aldrig helt sikker på, hvad der sker – heldigvis! Vær forberedt på en vild musikalsk rejse – et sælsomt krydstogt med intense rytmer og melodier fra world, dada-jazz, futu, Balkan, Østen, Fyn, Bali, Afrika og Grønland. Fra Abakan i Sibirien over ”1000fryd” i Ålborg og til Mills College i San Francisco samt i den danske smørrebrødsbutik i Reykjavik og Abu Dhabi i De Forenede Arabiske Emirater – fra storby til jungle – fra Ellington til Carl Nielsen.

Velkommen til jazz på Den Blå Planet!

Musikere
Pierre Dørge, guitar
Irene Becker, klaver
Morten Carlsen, tenorsaxofon og taragot

Medbring en ven med dit årskort

Koncerten vil foregå i Spisestedet ØST og er gratis, når indgangen er betalt. Har du årskort, kan du tage en ven med gratis. Se 10 gode grunde til at vælge årskort.

Om Jazz på Den Blå Planet 2017

Oplysninger