Blå Mandags Jazz

Blå Mandags Jazz

Oplev en fortryllende jazzaften, når der spilles sanselige toner fra den store amerikanske sangbog.

På sit fjerde stop i jazz-verdensomsejlingen lægger Den Blå Planet til kaj i USA’s rige folk music kultur. Den amerikansk-danske guitarist og sanger Paul Banks er født Denver, Colorados smukke Mountain West, og han har i sin omfangsrige karriere skabt sit helt eget musikalske udtryk i mødet mellem jazz, folkemusik, popmusik og blues.

Med sig denne aften har Paul Banks den danske saxofonist Jakob Dinesen, som er en af de mest travle saxofonister i dansk jazz. Jakob har spillet og indspillet med de allerstørste jazzkoryfæer og viser os denne aften, hvordan han med sit dybe jazzhåndværk og lydhørhed er i stand til at skabe friske udtryk inden for enhver genre. Paul Banks og Jakob Dinesen vil sammen fortolke sange fra den store amerikanske sangbog; og vi kan vente os varm, humørfyldt og sanselig musik, som umærkeligt vil krybe ind under huden på os. Velkommen til jazz på Den Blå Planet!

Musikere
Paul Banks, guitar og vokal
Jakob Dinesen, tenorsaxofon

Medbring en ven med dit årskort

Koncerten vil foregå i Spisestedet ØST og er gratis, når indgangen er betalt. Har du årskort, kan du tage en ven med gratis. Se 10 gode grunde til at vælge årskort.

Om Jazz på Den Blå Planet 2017

Oplysninger