Blå Mandags Jazz

Blå Mandags Jazz

Årets tredje musikalske kulturmøde henter inspiration fra vestens klassiske musik.

Den Blå Planets tredje musikalske kulturmøde fokuserer på jazzens møde med vestens klassiske musik. Pianisten Søren Kristiansen har igennem de seneste 30 år slået sit navn fast som en af Nordeuropas store jazzkunstnere. Samtidig med, at han står solidt på en klippegrund af tradition og instrumentalt mesterskab, så er han helt sin egen. Søren Kristiansen ikke alene mestrer sit håndværk – han er også fuldkommen klar over, hvad han vil med det!

Denne aften vil Søren Kristiansen sammen med bassisten Jens Skou Olsen genindføre improvisationskunsten som et centralt element i den klassiske musik i fortolkninger af såvel originalværker som andre jazzmusikeres udforskning af den vesterlandske musiktradition. Her vil vi opleve, at det ikke kun er jazzen, der svinger – også Bach, Mozart og Stravinsky er sprængfyldt med medrivende dynamik, drive og groove.

Velkommen til jazz på Den Blå Planet!

Musikere
Søren Kristiansen, piano
Jens Skou Olsen, kontrabas

Medbring en ven med dit årskort

Koncerten vil foregå i Spisestedet ØST og er gratis, når indgangen er betalt. Har du årskort, kan du tage en ven med gratis. Se 10 gode grunde til at vælge årskort.

Om Jazz på Den Blå Planet 2017

Oplysninger