Blå Mandags Jazz

Blå Mandags Jazz

Oplev mødet mellem brasiliansk musik og jazzens toner – en time i selskab med musik, der næsten kunne lyde som om det blev spillet "barfodet og med hård hud på hænderne".

På årets næstesidste stop i Den Blå Planets jazz-verdensomsejling skal vi fortsætte med at varme november måned op med sydafrikanske stemninger iblandet amerikanske og danske jazzudtryk. Den brasilianske percussionist og trommeslager Afonso Correa er denne aften blevet sat i stævne af altsaxofonisten Christina von Bülow og bassisten Jens Skou Olsen, og sammen vil de fortolke og improvisere over både den afrikansk-amerikanske jazz og den brasilianske populærmusik.

Siden denne musik opstod i Rio de Janeiro i 1800 tallet, har den lige som jazzen bredt sig over hele verden og er i dag anset som en af verdens mest avancerede former for instrumental populærmusik. Resultatet af dette møde er en på en og samme gang virtuos, underfundig og medrivende musik. Afonso, Christina og Jens vil denne aften smøge ærmerne op og give os en times ophold i varmen … Velkommen til jazzaften på Den Blå Planet!

Musikere
Afonso Corréa, percussion
Christina von Bülow, altsaxofon
Jens Skou Olsen, kontrabas

Medbring en ven med dit årskort

Koncerten vil foregå i Spisestedet ØST og er gratis, når indgangen er betalt. Har du årskort, kan du tage en ven med gratis. Se 10 gode grunde til at vælge årskort.

Om Jazz på Den Blå Planet 2017

Oplysninger