Blå Mandags Jazz

Blå Mandags Jazz

Oplev "Middelhavs-jazz" når den sicilianske accordionmester Francesco Calì m.fl. spreder jazztoner i akvariet.

Denne efterårsaften skal vi opleve et europæisk jazz-topmøde. Akkordion og akustisk guitar er en usædvanlig velklingende og indsmigrende kombination som lader til at ramme publikum lige i hjertet – og med tilføjelsen af den sicilianske accordion mester Francesco Calì får musikken et charmerende sydlandsk touch – “Jazz med middelhavs stemning”. Jacob Fischer en af Danmarks mest roste og prisbelønnede jazzmusikere; og ikke mindst hans 15 år i violinmesteren Svend Asmussens kvartet har gjort ham kendt uden for snævre jazzkredse.

Francesco Cali er fra Catania på Sicilien og har siden 2003 været bosat i København. Hans usædvanligt smukke spil kan nydes i bl.a. Band au Neon og hans egen Katania Quintet. Trioen rundes af med bassisten Andreas Møllerhøj, og sammen spiller de musik inspireret af både sigøjnerjazz og af Brasiliansk choro. Der er også afstikkere til Italiensk filmmusik og et par overraskende danske standards som “Huset på Christianshavn”.

Velkommen til jazzaften på Den Blå Planet!

Musikere
Jacob Fischer, guitar
Francesco Cali, accordion
Andreas Møllerhøj, kontrabas

Medbring en ven med dit årskort

Koncerten vil foregå i Spisestedet ØST og er gratis, når indgangen er betalt. Har du årskort, kan du tage en ven med gratis. Se 10 gode grunde til at vælge årskort.

Om Jazz på Den Blå Planet 2017

Oplysninger