Hav-ekspedition

Vil du finde ud af om du er hav-ekspert? Så tag med på en sjov sejltur og udforsk Øresund sammen med vores fortællere.

Kom med på hav-ekspedition på Øresund, hvor vi skal undersøge, hvad der findes i Øresund ud for Den Blå Planet. Vi går ombord på det gode skib Øby, og under turen vil en af vores fortællere dele sjove og overraskende historier om det, vi sejler forbi og formidle viden gennem quizzer. Med en kikkert om halsen kan du lade øjnene gå på opdagelse, og måske er det dig, der spotter sæler eller andre dyr undervejs.

Kaptajnen inviterer også indenfor i styrehuset, hvor du kan få et kig på navigationsudstyret.

Pris:
Børn 0-2 år: Gratis
Børn 3-11 år: 395 kr.
Voksne: 495 kr.

Varighed: Turen varer omkring 2 timer fra kl. 15.00 – 17.00.

Mødested: Mød op ved oversigtskortet ved indgangen 30 minutter før afgang.

Billetter: Billetter købes på hjemmesiden i vores webshop under “events” HER

Følgende er inkluderet i billetten:

  • Adgang til akvariet fra kl. 10 på dagen
  • Adgang til sejlturen
  • En sandwich og en flaske kildevand som kan nydes på turen.
  • OBS: Hav-ekspeditionen er IKKE en fisketur

Hvis du har et årskort, eller køber billetten efter du er kommet ind på Den Blå planet, kan du få en kompensationsbillet ved at henvende dig i billetsalget.

Påklædning: Tjek altid vejrudsigten på dagen. Vi anbefaler at have varmt tøj med, da det kan blæse ude på vandet. Solcreme findes på båden.

Sikkerhed: Redningsudstyr forefindes ombord og tages kun i brug i tilfælde af en nødsituation. Båden sejler i roligt tempo, så alle aldre kan være med.

Aflysning:  Af sikkerhedsgrunde forbeholder vi os retten til at aflyse sejlturen på grund af dårligt vejr. Aflysningen kan ske samme dag og vil blive meddelt via den oplyste e-mail.  Hvis turen aflyses af andre grunde, vil aflysningen ske senest 24 timer før planlagt afgang via e-mail.

Hvis turen aflyses af Den Blå Planet, kan billetten refunderes. Den Blå Planet tager ikke ansvar for udeblivelse, og billetterne kan ikke refunderes ved udeblivelse.

Oplysninger