Frelst?

Frelst?

Klima-foredrag med Anders Morgenthaler

Det kan næsten ikke være gået nogens næse forbi, at klimaet er under forandring, og at det kommer til at have store konsekvenser for vores og jordens fremtid. Der er heller ikke længere ret mange, der er uenige i, at det er menneskets forbrug og enorme udledning af co2, der er skyld i det. Men hvad kan man egentlig gøre for at leve mere klimabevidst og være med til at sikre fremtiden for vores jordklode?

Tegner og filminstruktør Anders Morgenthaler har taget en beslutning om ikke længere at se passivt til, han har ændret en lang række vaner for at leve mere klimabevidst.

I foredraget “Frelst?” fortæller han om sin egen rejse i omlægningen af sit liv til det mere bæredygtige, ligesom han inspirerer til, hvordan man kan foretage klimabevidste valg uden at give afkald på livskvaliteten, og om nogle af alle de fordomme den grønne livsstil fører med sig.

Foredrag foran Oceanet

Foredraget vil foregå foran den enorme Oceantank og er gratis, når indgangen er betalt. Har du årskort, kan du tage en ven med. Der er begrænset antal pladser, der fordeles efter først til mølle princippet.

Oplysninger