Fortællerstolen er din

Eventet er desværre aflyst pga. for få tilmeldinger

Vil du dele en historie med et æret publikum og nogle af de smukkeste arter fra dyreriget?

På Den Blå Planet bryster vi os jævnligt af vor fortællekunst, der går arm i arm med de utroligste skabninger fra de syv verdenshave og myteomgærdede søer og floder. Men vi ved skam godt, at vi ikke er de eneste, der kan sammenstrikke en god historie. Derfor indbyder vi til Fortællerstolen er din, hvor den oplyste scene foran oceanakvariet er din for en aften. Og aftenen således fuld af jeres egne fantastiske fortællinger.

Praktisk

– Fri entré for gæstefortæller +  1 ledsager
– Din fortælling skal kunne linkes til naturen og må max. vare 10 minutter.
– Tilmelding: Skriv 3 linjer om din fortælling + 3 linjer om dig selv til Daniel Flendt Dreesen

Medbring en ven med dit årskort

Eventet, der vil foregå ved det store oceantank på 4,1 mio. liter, er gratis, når indgangen er betalt. Har du årskort, kan du tage en ven med gratis. Der er begrænset antal pladser, der fordeles efter først-til-mølle-princippet.
Læs mere om årskort.

Meyers vinterspecialiteter i Spisestedet ØST

Der ingen grund til at høre historier på tom mave. I Spisestedet ØST laver vi mad med udgangspunkt i fisk og skaldyr fra havene omkring os. Denne aften kan du smage vores moderne fortolkning af stjerneskuddet. I vores version serverer vi en dampet og smørstegt fiskefilet på et stykke grillet brød sammen med håndpillede rejer og dild. En ofte overset middagsret, der emmer af friskhed og forår. Pris: DKK 125. Har du årskort får du 10% rabat. Se hele menukortet her.

Oplysninger