Fiskival i Torvehallerne

Fiskival i Torvehallerne

Arrangementet er ikke på Den Blå Planet

Den 24. marts afholder FSK– Foreningen for Bæredygtigt KystfiskeriFiskival i Torvehallerne i Københavns indre by. Her kan du blandt andet møde fortællere fra Den Blå Planet, der hele dagen vil gøre børn og voksne klogere på danske fisk.

I Den Blå Planets stand kommer du helt tæt på levende fisk i vores røreakvarium. En gang i timen vil vi dissekere forskellige danske fisk, som du kan komme og høre gode historier om, samtidig med at du bliver klogere på, hvordan de ser ud indeni. Det vil også være muligt at deltage i konkurrencer, hvor du blandt andet kan vinde årskort til Den Blå Planet. I løbet af dagen vil vores maskot Hammerhajen Hik også kigge forbi.

Til arrangementet kan du også møde medlemmer fra FSK der fortæller om, hvordan man kan fiske og samtidig passe på havbunden. Derudover kan du tage frisk fisk med hjem til aftensmaden og møde stjernekokke, der har smagsprøver med og giver gode råd til tilberedning.

Arrangementet afholdes i anledning af, at der kommer et nyt statsligt mærke for fisk, der er fanget skånsomt og tæt ved kysterne.

Oplysninger