Efterårsferie 2019

Efterårsferie 2019

Rør hajer og rokker i det nye tropiske rørebassin og nyd en flot koralrevsudstilling.

Glæd dig til en lærerig og sjov efterårsferie på Den Blå Planet, hvor du kan opleve hammerhajer og havoddere og ikke mindst en flot særudstilling om koralrevet. Og så kan du røre hajer og rokker i det nye tropiske rørebassin 🦈


Oplev en verdensomsejling under overfladen

Den Blå Planet er en seværdighed i international klasse. Oplev en verdensomsejling under overfladen for børn og voksne og kom helt tæt på tusindvis af fisk og havdyr fordelt på 48 akvarier med over syv millioner liter vand. Vi har shows og fabelagtige fortællinger hele dagen, og vores personale står klar til at yde en høj service for dig.

Planlæg dit besøg

Køb billetter

Endelig! Nu kan du opleve 4 havoddere på Den Blå Planet

Så skete det. De to ny havoddere Riggs og Dixon er efter en lang rejse blevet forenet med Mojoe og Agnes. Der er nu 4 havoddere i alt og nuttedhedsbarometeret er ved at sprænge.

Se havoddernes rejse fra Alaska til Den Blå Planet

Se Agnes og Mojoes møde med de nye havoddere

Rør hajer og rokker i det nye tropiske rørebassin

Tør du røre hajer og rokker?

Det kan du finde ud af i Den Blå Planets nye tropisk rørebassin. Her kan du komme helt tæt på tropiske arter som hajer og rokker. Så tæt på, at der er risiko for våde ærmer og garanti for våde fingre.

Læs mere om det tropiske rørebassin

Særudstilling om koralrevet

Glæd dig til at opleve en udstilling, som viser koralrevenes forunderlige skønhed, sårbarhed og betydning for havet.

Gemt lige under havets overflade myldrer koralrevet med liv. Selv om koralrevene dækker mindre end 1% af havets overflade, er de levested for 25% af alt liv i havet.

Læs mere om koralrevsudstillingen

Skattejagt for alle børn

Tag på en sjov skattejagt i udstillingen og lær koralrevets beboere bedre at kende. I koralrevsudstillingen har vi gemt stempler, som du skal finde og samtidig blive klogere på koraller.

Slip din kreativitet løs i koralrevs-værkstedet

I vores hyggelige koralrevsværksted kan du slippe din kreative side løs og lave koraller og søanemoner i papir. Du kan også farvelægge nogle af dine yndlingskoralrevsfisk. Det du laver, kan være med til at dekorere Den Blå Planet, så det kommer til at ligne et smukt og farverigt koralrev.

Gå til webshop

Oplysninger