Dissektionsbattle i Torvehallerne

Dissektionsbattle i Torvehallerne

Bliv klogere på danske fisk til event i Torvehallerne

OBS: Eventet afholdes i Torvehallerne og ikke på Den Blå Planet. Gratis adgang.

Lørdag den 11. marts afholder WWF og Foreningen for Skånsomt Kystfiskeri (FSK) fiskeevent i Torvehallerne. Der bliver fokus på frisk og skånsomt fanget fisk, som københavnerne kan købe direkte fra kystfiskerne – til fornuftige priser.

Fiskere fra alle landets regioner vil fortælle om fangstmetoder samt regionale og sæsonbestemte forskelle i fiskene.

Kom helt tæt på de danske fisk

Den Blå Planet underholder med to gange dissektionsbattle: Torsk vs. havtaske. Hvilken fisk er den vildeste, og hvilken har betydet mest for Danmarks kulturhistorie? Kom helt tæt på og bedøm, hvilken fisk der har de fedeste historier.

Desuden deltager vi med to rørebassiner, fyldt med danske dyr. Samt nogle begejstrede fortællere, der har masser af gode historier, for de danske dyr er akkurat lige så spændende som hvidhajer og havoddere.

Vidste du eksempelvis, at den helt almindelige rødspætte er en mester i camouflage, og at man – bare ved at røre dem på ryggen – kan kende forskel på rødspætter, skrubber og pighvar? Eller at strandkrabben smager på maden med fødderne og tisser ud ved øjnene?

Der er desuden masser af konkurrencer fra både WWF og Den Blå Planet, og man kan blandt andet vinde fribilletter til en tur på Danmarks Akvarium.

Oplysninger