Det grønne guld fra det blå hav

Det grønne guld fra det blå hav

Nytårskur ved Ole G. Mouritsen - Danmarks klogeste i forståelsen af havets gastronomiske muligheder.

Enhver, der efter julens eskapader har fået svin og sovs, så hatten passer, vil beriges, når Ole G. Mouritsen gæster Den Blå Planet. Ole G. Mouritsen er professor ved Syddansk Universitet, centerleder ved Smag for Livet, præsident for Det Danske Gastronomiske Akademi og ikke mindst tang- og sushiekspert. Ole G. Mouritsen ser frem til at fortælle om sin begejstring for havets spisekammer.

Ole G. Mouritsen har skrevet de anmelderroste og prisvindende bøger ”Tang – Grønsager fra havet”, ”Sushi” og “Umami”, hvor han fortæller historien om det potentiale havet har for spændende og velsmagende fødevarer. Aftenen vil byde på et indlevende foredrag om tang og andre gode sager fra havet, og foredraget vil selvfølgelig blive ledsaget af spændende og overraskende smagsprøver.

Kom ud af juledøsen, mærk bølgernes brusen og kickstart 2016 med en smagfuld oplevelse i, hvad det uendelige Ocean har at byde på.

Mandagsmenu i Spisestedet ØST

Inden foredraget kan du kickstarte det nye år i Spisestedet ØST, hvor Meyers Køkken starter på en frisk med alt det sunde, så kroppen får den bedste start på året, hvad enten du har nytårsfortsætter eller ej. Menuen står på krydret frilandskylling med chili og mandler. Til dette får du råkost på flere slags rødder i sesamdressing med kogte korn til.
Pris: DKK 125. Har du årskort får du 10% rabat.
Se hele menukort her.

Få en ven med gratis med årskort

Foredraget vil foregå foran den enorme Oceantank og er gratis, når indgangen er betalt. Har du årskort, kan du få en ven med gratis. Der er begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Læs mere om årskort

Oplysninger