CPH:DOX: Se Racing Extinctions på Den Blå Planet

Oplev danmarkspremiere på højteknologisk film i de truede dyrearters navn, fra den Oscar-vindende instruktør af 'The Cove'.

Racing Extinctions

Debat
Efter visningen den 9/11 inviterer vi til debat med WWFs generalsekretær Gitte Seeberg, biolog og tv-vært Line Friis Frederiksen og debattør, forfatter og seniorforsker ved Institut for Bioscience, Århus Universitet Rasmus Ejrnæs.
Op mod halvdelen af verdens dyrearter er i dag truede. Derfor har nogle af verdens førende videnskabsfolk, opfindere og kunstnere slået sig sammen med den Oscar-vindende ‘The Cove’-instruktør om at lave et aktivistisk og audiovisuelt opråb til handling før det er for sent, for det er stadig muligt at vende udviklingen.

Fra optagelser med et CO2-sensitivt kamera i det forurenede Los Angeles, til synet af selvlysende plankton – skaber Louis Psihoyos uforglemmlige øjeblikke med avancerede teknologi. Hans superteam sætter et (livs)nødvendigt tema på den globale agenda på en måde, der burde give genlyd overalt.

Arrangementet er gratis, når entrébilletten er betalt. Du kan også komme ind med dit årskort. Der er begrænset antal pladser, der fordeles efter først til mølle princippet.

Instruktør: Louie Psihoyos
Original Titel: Racing Extinction
Land: USA
År: 2015
Varighed: 94 min

Oplysninger