CPH:DOX. Dolphin Man

Efterfølgende debat og bæredygtige havsnacks.

CPH:DOX præsenterer ‘Nights at the Aquarium’ i samarbejde med Den Blå Planet

‘Dolphin Man’ er en smuk hyldest til et fantastisk menneske – den legendariske, franske dykker Jacques Mayol.

Oplev filmen i de helt rigtige rammer på Den Blå Planet, når vi viser filmen i akvariets auditorium og præsenterer et panel med fridykker Stig Pryds, havfrue Karin Lund Madsen og hjertelæge Thomas Kjeld, der taler om dykkeroplevelser og kroppens reaktioner under vand foran Oceantankens levende bagtæppe af elegante hammerhajer og ørnerokker.

Bistro Tang serverer gratis bæredygtige havsnacks, baren åbner og akvarierne kan udforskes på egen hånd.

 

Pris: 150 kr (inkl. film, debat, havsnacks og entré fra kl. 17.00).
Årskortholdere kan skrive til Den Blå Planet og modtage en rabatkode, der giver 20 procents rabat.

Køb billetter

Om filmen

Fridykkeren Jacques Mayols eventyrlige liv lagde historie til det kultdyrkede 80’er-filmhit ‘The Big Blue’ – her er den ægte vare.

Den legendariske, franske dykker Jacques Mayol levede et internationalt eventyr af et liv, men han tilbragte det meste af det under vand. Mayol var fridykker, en af verdens bedste, og kunne holde vejret længe nok til at udvikle venskaber med delfiner og havets andre, forunderlige skabninger. En mand, der pressede sin krop til det yderste for at nå det sublime.

‘Dolphin Man’ er en smuk hyldest til et fantastisk menneske – fortalt af skuespilleren Jean-Marc Barr, der selv spillede Mayol i Luc Bessons franske 80er-kulthit af en film om hans liv, ‘The Big Blue’! Med arkivmateriale helt tilbage fra 1950’erne oprulles historien om Mayol gennem samtaler med hans familie og voksne børn, og gennem overjordiske smukke undervandsoptagelser fra Middelhavet, Japan og Bahamas, der bogstaveligt talt kan tage pusten fra enhver.

Aftenen præsenteres i samarbejde med Lundbeckfonden og Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Oplysninger