Chokolade forbindes oftest med kager og søde sager, men det fungerer også overraskende godt i det salte køkken, hvor chokolade tilføjer dybde og fyldighed. Mørk chokolade og kakao er for eksempel med til at fuldende en chili con carne, hvor hvid chokolade passer godt til de sarte smagsnuancer i skaldyr.
Smagsprøver af luksuschokolade
Chokolade Compagniet kommer med smagsprøver på mange forskellige luksuschokolader og på udvalgte produkter fra Valrhona. Derudover har køkkenet udviklet en spændende hovedret og en dessert fuld af lækker Valrhona-chokolade, som du kan købe i Spisestedet Øst fra kl. 17.00 til 20.00.
Hovedret
Boeuf Bourguinon med Valrhona Abiano 85% chokolade. Skært oksekød far Himmerland, svampe og perleløg, serveret med cremet kartoffelmos med økologisk smør og frisk dansk brøndkarse.
Pris: DKK 125
Dessert
Mousse af Valrhona Manjari 64% med drys af brændt hvid Valhrona Ivoire 35%.
Pris: DKK 35
Kom og smag på lækkerierne og få en snak med Chokolade Compagniets repræsentant og prøv vores dejlige chokoladeretter.
Find inspirerende opskrifter med masser af chokolade på Chokolade kompagniets hjemmeside.