Blå Mandags Jazz

Blå Mandags Jazz

Jacob Fischer har som få lært at spille jazz på landevejen med mestrene selv. Hver tone han spiller, er ladet med musikalske historier og jazzliv.

Årets sidste Blå Mandage rundes af på fornemste vis med et generationsmøde med en institution i dansk jazz. Guitaristen Jacob Fischer har gennem 30 år begejstret hver eneste afkrog af Danmark med sit gnistrende og altid veloplagte spil. Jacob har som få opnået at få lov til at lære at spille jazz på landevejen gennnem at spille med mestrene selv, og hver eneste tone, han spiller, er ladet med musikalske historier og jazzliv.

Jacob er en sand virtuos på sit instrument, og denne aften mødes han med det unge kontrabastalent Anders Fjeldsted omkring jazzens store sangbog. I jazzmusik gælder det om at få musikken til at swinge ved at spille den med hinanden, og dette kammermusikalske møde mellem ung og erfaren er dér, hvor jazzen lever allerstærkest: de musikalske gnister i musikken smeder jazzens fremtid samtidig med, at vi nyder at være tæt på denne skabelsesproces.

Musikere
Jacob Fischer, guitar
Anders Fjeldsted, bas

Medbring en ven med dit årskort

Koncerten vil foregå i Spisestedet ØST og er gratis, når indgangen er betalt. Har du årskort, kan du tage en ven med gratis. Køb årskort.

Om Jazz på Den Blå Planet

Oplysninger