Blå Mandags Jazz

Blå Mandags Jazz

Oplev Kristin Korb, der er som i fisk i vandet, når hun spiller jazz på sin bas.

Glæd dig til endnu en fortryllende jazzkoncert på Den Blå Planet, når Kristin Korb Trio kommer og oser af begejstring og spilleglæde. Kristin spiller bas og synger samtidig som om, det var det nemmeste i verden. De prisbelønnede medspillere Magnus Hjorth (piano) og Snorre Kirk (trommer) gør trioen komplet med tonevalg og rytmer, som gør én glad og afslappet.

Musikere
Kristin Korb – Bas / Vokal (US)
Magnus Hjorth – Klaver (SE)
Snorre Kirk – Trommer (NO)

Den amerikanske bassist og sangerinde Kristin Korb albumdebuterede tilbage i 1996 med Ray Browns trio, og har siden spillet, indspillet, undervist og boet i San Diego, Washington og Los Angeles. Derudover er det blevet til en lang række koncerter i ind og udland. I 2011 bragte kærligheden hende til Danmark og her har hun senest har udgivet albummet Beyond the Moon.

Om Kristin Korb skriver Niels Overgård på jazznyt.com:
“Kristin Korb vil ikke være svær tilgængelig. Hendes gennembearbejdede amerikanske jazz, hvor swing er mellemnavnet, er i international klasse.”

Medbring en ven med dit årskort

Koncerten vil foregå i restauranten og er gratis, når indgangen er betalt. Har du årskort, kan du tage en ven med gratis. Se 10 gode grunde til at vælge årskort.

Oplysninger