Blå Mandags Jazz

Blå Mandags Jazz

Oplev første koncert i efterårets jazztriologi

Denne aften tager vi hul på en jazz-trilogi! Centrum for denne og de kommende to koncerter på Den Blå Planet er den mesterlige danske pianist Søren Kristiansen. Han er en af Europas – og verdens – absolutte største mestere på de 88 tangenter. Alle udtryk og stemninger lige fra det blide og underspillede til det ekstravagant virtuose står til rådighed for Søren, og han er ikke bange for at øse af hele paletten. Alene hans “time” og evne til at spænde slaget op er en oplevelse værd i sig selv!

Musikere
Peter Marrott, trompet
Søren Kristiansen, piano

Vi har sat Søren i stævne med tre blæsere, og denne første mandag er det trompetisten Peter Marrott, der tager på opdagelse ud i jazzen sammen med Søren. Peter er selv en mester på sit instrument og i tilgift en vaskeægte “menneskemusiker”: Peters musik vibrerer og swinger, så vi alle bliver berørt. Ligefremt og avanceret på samme tid. Jazz handler om samskabelse, og vi vil denne aften opleve, hvordan vi på Den Blå Planet kommer til at swinge sammen!

Medbring en ven med dit årskort

Koncerten vil foregå i TANG Bistro & Café og er gratis, når indgangen er betalt. Har du årskort, kan du tage en ven med gratis. Se 10 gode grunde til at vælge årskort.

Oplysninger