Blå Mandags Jazz

Blå Mandags Jazz

Modtager af Ben Webster prisen Christina Dahl skaber med 3 jazzmusikere lyriske og ekspressive fortolkninger af den amerikanske sangbog i originale udtryk.

Nogle generationsmøder er så stærke, at de lever videre, selv når jazzmusikerne må give slip på livet. Dette gælder i særdeleshed for pianisten Marie Louise Schmidt, bassisten Helle Marstrand og trommeslageren Benita Haastrup, der i slut 1980’erne blev til “The Sophisticated ladies” på initiativ af den legendariske basunist Richard Boone fra Count Basies orkester. Han spillede og turnerede fast med trioen indtil sin død i 1999.

Med sig denne aften har trioen modtager af Ben Webster prisen Christina Dahl på tenorsaxofon, og sammen skaber de fire jazzmusikere både lyriske og ekspressive fortolkninger af den amerikanske sangbog i originale udtryk, der ikke desto mindre har direkte forbindelse til den ligefremhed, humor og livsglæde, som var Richard Boones varemærke.

Musikere
Christina Dahl, tenorsaxofon
Marie Louise Schmidt, pianist
Helle Marstrand, bassist
Benita Haastrup, trommer

Medbring en ven med dit årskort

Koncerten vil foregå i Spisestedet ØST og er gratis, når indgangen er betalt. Har du årskort, kan du tage en ven med gratis. Læs mere om årskort.

Om Jazz på Den Blå Planet

Oplysninger