Blå Mandags Jazz

Blå Mandags Jazz

Altsaxofonisten Christina von Bülow er kendt i det meste af verden for sin varme lyd, sin dybe melodiske forståelse og evne til at række ud til jazzmusikere og lyttere.

Med sig har Christina von Bülow bassisten Jens Skou Olsen, og sammen har de to musikere gennem snart 30 år spillet landevejene tynde. Da mange jazzmusikere ender med at gifte sig med jazzmusikere er der ikke andet for end at tage jazzmusikerbørnene med på turné, og ved mange koncerter har der ved scenekanten ligget børn og sovet, mens mor spiller.

Musikken er således i bogstavelig forstand kommet ind med modermælken, og dette er udgangspunktet for denne aftens helt specielle generationsmøde i Den Blå Planet. Christinas søn Pelle von Bülow er nu en fremadstormende ung jazzmusiker, der er godt i gang med at sætte sit præg på dansk jazz; og nu nøjes han ikke med scenekanten – nu gælder det om at spille lige op med Christina og Jens i fortolkninger af danske, svenske og amerikanske traditioner.

Musikere
Christina von Bülow, altsaxofonist
Pelle von Bülow, guitar
Jens Skou Olsen, bas

Medbring en ven med dit årskort

Koncerten vil foregå i Spisestedet ØST og er gratis, når indgangen er betalt. Har du årskort, kan du tage en ven med gratis. Læs mere om årskort.

Om Jazz på Den Blå Planet

Oplysninger