Blå Mandags Jazz

Blå Mandags Jazz

Jazzmusik er en livsform - også for klarinettisten Jørgen Svare, der har imponeret verdens jazzscener i et halvt århundrede. Nu gæster han Den Blå Planet.

Og jazzmusikere lever gennem deres improvisationer og stadige livtag med jazzen. Jazz er også en livseliksir, hvilket klarinettisten Jørgen Svares nye konstellation af musikere er et eksempel på. Fra grundlæggelsen af Papa Bue Viking Jazz Band i 1956 til dette nye orkester i 2016 har Jørgen Svare udviklet musikken igennem 60 år – men de musikalske favntag med tradition, melodier, rytmer og udtryk er grundlæggende uforandret. Dette seneste musikalske samarbejde har allerede resulteret i den nyligt udkomne jubilæumsalbum “Session in the Cellar”.

Vibrafonisten Kaare Munkholm er en virtuos på sit instrument, og med bassisten Jens Skou Olsen og den sprudlende trommeslager Benita Haastrup bag sig er der lagt op til en varm og swingende aften. Sange helt tilbage fra jazzens ungdom i nye fortolkninger specielt til Blå Mandag i Den Blå Planet!

Musikere
Jørgen Svare, klarinet
Kaare Munkholm, vibrafonist
Jens Skou Olsen, bas
Benita Haastrup, trommer

Medbring en ven med dit årskort

Koncerten vil foregå i Spisestedet ØST og er gratis, når indgangen er betalt. Har du årskort, kan du tage en ven med gratis. Læs mere om årskort.

Om Jazz på Den Blå Planet

Oplysninger