Blå Mandags Jazz

Blå Mandags Jazz

Denne jazzaften byder på varme klange i orange og rødt, med melodier af uventede musikalske møder mellem Carl Nielsen, Savage Rose og Bob Dylan.

Pianisten Nikolaj Hess og bassisten Jens Skou Olsen har sammen igennem en menneskealder udforsket jazzmusikkens mange forskellige udtryksformer, senest på en turné til Japan i anledning af Nikolaj Hess’ japanske CD udgivelse “Rhapsody”. Årets Blå Mandage i Den Blå Planet har tidligere vist, hvordan familien står centralt i generationsmøderne i jazzkulturen, og denne aften er ingen undtagelse: her fuldendes trioen af Nikolajs Hess’ yngre bror, trommeslageren Mikkel Hess, og sammen vil de tre jazzmusikere øse af både den danske og amerikanske sangskat.

Den Blå Planet vil denne aften begaves også med mere varme klange i orange og rødt, når Nikolaj Hess, Jens Skou Olsen og Mikkel Hess smeder melodier, harmonier og grooves sammen af uventede musikalske møder mellem Carl Nielsen, Savage Rose, Gustav Mahler og Bob Dylan!

Musikere
Nikolaj Hess, piano
Jens Skou Olsen, bas
Mikkel Hess, trommer

Medbring en ven med dit årskort

Koncerten vil foregå i Spisestedet ØST og er gratis, når indgangen er betalt. Har du årskort, kan du tage en ven med gratis. Køb årskort.

Om Jazz på Den Blå Planet

Oplysninger