Blå Mandags Jazz

Blå Mandags Jazz

Kærligheden til jazz og fællesskab står centralt, når aftenens trio vil øse af jazzens mange strømninger og fortolkninger.

For præcis 100 år siden lagde Louis Armstrong i New Orleans grundstenen til jazzmusikkens helt utrolige erobring af verden; og i dag 100 år efter har jazzen vist, at den kan trives og udvikle sig trods helt ufattelige overgreb, grov udnyttelse og modgang. En stadig strøm af nye jazztalenter ser i dag dagens lys, og en af dem er den helt unge bassist Felix Moseholm, som saxofonisten Simon Thorsen og guitaristen Per Møllerhøj spiller med denne aften.

Simon Thorsen er i jazzmiljøet anerkendt som en jazzmester, og med rette betegnes han som “Nørrebros vigtigste jazzmusiker” i anerkendelse af sit årelange utrættelige arbejde for livejazzens fortsatte udbredelse. Kærligheden til jazzen og fællesskabet mellem musikere og publikum står helt centralt, og denne aften vil trioen øse af jazzens hovedstrømninger i fortolkninger af de sange, som de tre musikere inspirerer hinanden til at prøve kræfter med.

Musikere
Simon Thorsen, tenorsaxofon
Felix Moseholm, bas
Per Møllerhøj, guitar

Medbring en ven med dit årskort

Koncerten vil foregå i Spisestedet ØST og er gratis, når indgangen er betalt. Har du årskort, kan du tage en ven med gratis. Køb årskort.

Om Jazz på Den Blå Planet

Oplysninger