Antarktis – verdens dybfryser og pingvinernes rige

Antarktis – verdens dybfryser og pingvinernes rige

Et foredrag af Cecilia Vanman

I foredraget tager Cecilia Vanman – eventyrer, havpattedyrbiolog og ekspeditionsleder – publikum med på en fascinerende sejlads til det Antarktiske kontinent, hvor man møder et sandt overflødighedshorn af dyreliv, og overvældende natur.

Vi sejler mellem gigantiske isbjerge, besøger levende vulkaner og forladte hvalfangerstationer, hvor sæler er flyttet ind i tomme huse, og pingviner vandrer rundt i gaderne. Igennem Cecilias fortælling, fantastiske fotos og video- og lydoptagelser, kommer vi helt tæt på søløvernes overdøvende snakken, mærker de enorme pukkelhvaler vende sig i havet, følger spækhuggernes dramatiske sæljagt og kommer på klos hold af en koloni med flere hundredtusinder kongepingviner.

Udover at være medlem af Kvindelige Eventyrere, er Cecilia den første danske kvinde, der er blevet optaget som Fellow i The Explorers Club – verdens mest prestigefyldte klub for videnskabsfolk og eventyrere. Cecilia har sejlet som ekspeditionsleder både langs kolde og varme kyster, har ført tre ekspeditioner igennem Nordvestpassagen og har ledt filmekspeditioner for blandt andet Leonardo di Caprio og National Geographic society.Medbring en ven med dit årskort

Foredraget vil foregå foran den enorme Oceantank og er gratis, når indgangen er betalt. Har du årskort, kan du og en ven komme ind gratis. Der er begrænset antal pladser, der fordeles efter først til mølle princippet.

Køb årskort

Oplysninger