Den Blå Planet genåbner den 17. januar

Vi åbner igen, men alt er endnu ikke helt, som det plejer.

Fra mandag den 17. januar kl. 10.00 er det igen muligt at besøge Den Blå Planet, Danmarks Akvarium. Og der er penge at spare, hvis man køber billetter online – fx sparer man 25 kr. per voksenbillet i forhold til at købe den ved ankomst. Men grundet de nuværende restriktioner, så er en fuld genåbning desværre ikke mulig. Eksempelvis kan vi ikke lave hverken speaks eller fodringer. Vores dagsprogrammer er derfor fortsat aflyst, og skoletjenesten genåbner først den 31. januar for undervisningsforløb. Årskort er automatisk blevet forlænget med det samlede antal dage, vi har været tvunget nedlukket.

Coronapas og mundbind

Husk, at der er krav om at kunne fremvise et gyldigt coronapas ved entré, samt at alle gæster bærer mundbind under hele besøget. Der er opsat skilte og pile, som viser vej og opfordrer til at holde afstand – derudover har vi rigelige mængder håndsprit – så alle får en sikker og god oplevelse. Vi håber naturligvis, at I har lyst til at kigge forbi på trods af disse foranstaltninger.

Under renovering

Det tropiske rørebassin er under renovering, hvilket betyder, at vi for tiden ikke har konæserokker m.v., som man kan røre. Konæserokkerne skal flyttes fra det tropiske rørebassin til Oceantanken, da rokkerne har brug for mere plads. Det skyldes, at vi skal i gang med at etablere et internt avlsprogram. Rokkerne er også en truet art, og det er mere bæredygtigt selv at avle på arten end at købe fangede fisk fra Det Indiske Ocean. Nærmere oplysninger følger om, hvornår der igen er fuld aktivitet i rørebassinet.