Blå Planet-kaptajn indstillet som Årets Leder

Blå Planet-kaptajn indstillet som Årets Leder

Den Blå Planets daglige kaptajn, direktør Dorte Gleie, bliver i dag nomineret som modtager af Årets Leder-prisen. Prisen uddeles af organisationen Lederne og gives til en kendt leder, der går foran i det danske lederlandskab og inspirerer ved sit eksempel.

STEM HER

”Jeg er meget stolt over denne ære – men æren går direkte videre til alle Den Blå Planets fantastiske medarbejdere. Ingen kaptajn uden et dedikeret og engageret team. Det er dem og Den Blå Planet, der fortjener ros”, siger en glad Dorte Gleie.

Løftet Danmarks Akvarium til Den Blå Planet

Bestyrelsesformand for Den Blå Planet dr. scient. Flemming Normand Frandsen, professor emeritus fra Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole, siger:
”Det varmer, at ikke kun gæsterne kan se kvaliteterne ved at have et nationalt akvarium af høj kaliber. Personligt er jeg ikke så overrasket over, at erhvervslivet står klar til at hædre Dorte Gleie. Hun er en særdeles dygtig leder, som har forstået at løfte Den Blå Planet, Danmarks Akvarium ind i en ny vision og sammen med den øvrige stab udviklet et nyt koncept”.

”At blive nomineret til Årets Leder ud af så mange dygtige og dedikerede erhvervsfolk i Danmark, er helt ubeskriveligt. På Den Blå Planet har vi alle sammen fokus på at skabe det, du kan kalde Den Gode Arbejdsplads, til gavn for gæsterne og for hinanden, siger Dorte Gleie, der kom til Den Blå Planet fra et lederjob i Tivoli.

Af tidligere modtagere af prisen som Årets Leder kan nævnes Jørgen Vig Knudstorp, LEGO, Nils Smedegaard Andersen, A.P.Møller-Mærsk, Niles Duedahl, SE og oberst Kim Kristensen, ceremonimester for kongehuset.

Giver gæsterne gode oplevelser

”Jeg bliver super glad, når jeg bevæger mig rundt på Den Blå Planet og ser, hvordan medarbejdere giver gæsterne fantastiske oplevelser, der skaber fascination og respekt for den natur, vi er en del af. Det er vores mission at få børn og voksnes hjerter til at banke for vandets forunderlige liv – og når vi lykkes, er det stort.” siger Dorte Gleie.

Alle kan stemme

Alle kan stemme på de nominerede på Ledernes hjemmeside, lederne.dk, fra den 13.- til den 24. november. Prisen uddeles den 27. november.