Covid-19

Covid-19

På grund af Covid-19 restriktioner skal du huske to ting: Bestil din billet online og medbring coronapas og ID.

På grund af Covid-19 restriktioner skal du huske tre ting inden dit besøg:

1. Bestil din billet online

2. Husk coronapas og ID (Gælder ikke børn under 15 år)

 

Bestil din billet online

For at sikre et trygt besøg er der begrænset adgang til Den Blå Planet, og billetter skal derfor købes online til et specifikt tidspunkt. Det gælder dog ikke årskort, Panda Club med flere. Se listen over undtagelser herunder.

  • Har du et af nedenstående kort, skal du møde op i billetsalget på Den Blå Planet og købe din billet.
  • Har du ikke et af nedenstående kort, skal du købe din billet i vores webshop.

Køb billetter

Tryk for at udvide punkterne nedenfor. Vær opmærksom på, at rabatter ikke kan kombineres.

Årskort til Den Blå Planet
PandaClub
Årskort til andre attraktioner
Institutioner
Gavekort (eks. GoGift)
Ledsagerordning

Husk coronapas og ID

Som led i genåbningen er vi pålagt, at alle gæster over 14 år skal kunne fremvise et gyldigt coronapas. Det betyder, at du skal kunne vise dokumentation for en negativ test, der maksimalt må være 72 timer gammel – eller at du kan fremvise dokumentation for, at du er vaccineret mindst to uger inden besøget.

Du kan med fordel tage et screenshot af dit coronapas på telefonen, så du ikke skal logge ind for at se resultatet.

Er du tidligere testet positiv for covid-19, behøver du ikke at have en negativ test, såfremt din positive test er mindst 14 dage og maksimalt 180 dage gammel.

Derudover skal du huske gyldigt ID – eksempelvis pas, kørekort eller sundhedskort. Du kan læse mere om reglerne på coronasmitte.dk.

 

Praktisk information

Download vores app

For at minimere smitterisikoen har vi midlertidigt aflyst de daglige speaks og slukket for touchskærmene ved akvarierne. Alle informationerne er dog at finde i vores app, der er blevet opdateret med en audioguide. Vores entusiastiske fortællere har indtalt forunderlige fortællinger om akvarierne, som du kan høre, når du står og ser på dyrene. Husk høretelefoner. :)

 

Ensretning

Vi har indført ensretning i akvariet for i videst muligt omfang at undgå, at vores gæster stimler sammen. Ruten går fra den kolde afdeling og de nuttede havoddere til Regnskoven med piratfisk og den nye Junglesti og slutter i den tropiske afdeling, hvor majestætiske hammerhajer og elegante rokker patruljerer den store Oceantank.

Vis hensyn

Der er afstandsmærker i gulvet og borde med håndsprit i akvariet, så alle vores gæster kan have et trygt besøg, og samtidig har vi sænket kapaciteten til 800 gæster. Gør dig selv og vores andre gæster en tjeneste og vis hensyn. Hvis vi når vores maksimale kapacitet, forbeholder vi os retten til at afvise gæster, indtil der er plads igen.

Personer i øget risiko

Gæster i øget risiko bør udvise særlig opmærksomhed under besøget. Du kan læse mere, om hvem, der har øget risiko på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Billetter og årskort købt i lukkeperioden

  • Har du årskort eller institutionskort, skal du ikke foretage dig noget. Dit kort er automatisk blevet forlænget. Havde du 20 dage tilbage, da vi lukkede i december, ville du også have 20 dage tilbage, da vi åbnede igen i maj.
  • Har du købt billet til en dato i lukkeperioden, skal du beholde din billet. Gyldigheden er automatisk blevet forlænget.
  • Har du ikke modtaget dine billetter, ligger de sandsynligvis i din spam-folder. Hvis de ikke ligger der, kan du skrive en mail til info@denblaaplanet.dk.