Covid-19

Covid-19

På grund af Covid-19 restriktioner skal du huske tre ting: Bestil din billet online, medbring coronapas og ID, og husk mundbind.

På grund af Covid-19 restriktioner er Den Blå Planet midlertidigt lukket. Vi åbner igen den 21. maj.

  • Har du årskort eller institutionskort, skal du ikke foretage dig noget. Dit kort forlænges automatisk med antal lukkedage.
  • Har du købt billet til en dato i lukkeperioden, skal du beholde din billet. Gyldigheden bliver automatisk forlænget med 365 dage.
  • Har du ikke modtaget dine billetter, ligger de sandsynligvis i din spam-folder. Hvis de ikke ligger der, kan du skrive en mail til info@denblaaplanet.dk.

 

Når Den Blå Planet åbner igen, skal skal du huske tre ting inden dit besøg:

1. Bestil din billet online

2. Husk coronapas og ID

3. Husk mundbind

 

Bestil din billet online

For at sikre et trygt besøg er der begrænset adgang til Den Blå Planet, og billetter skal derfor købes online til et specifikt tidspunkt. Det gælder dog ikke årskort, Copenhagen Card, Panda Club med flere. Se listen over undtagelser herunder.

  • Har du et af nedenstående kort, skal du møde op i billetsalget på Den Blå Planet og købe din billet.
  • Har du ikke et af nedenstående kort, skal du købe din billet i vores webshop.

Køb billetter

Tryk for at udvide punkterne nedenfor. Vær opmærksom på, at rabatter ikke kan kombineres.

Årskort til Den Blå Planet
Copenhagen Card
PandaClub
Årskort til andre attraktioner
Institutioner
Gavekort (eks. Go Dream)
Ledsagerordning

 

Husk coronapas og ID

Som led i genåbningen er vi pålagt, at alle gæster skal kunne fremvise et gyldigt coronapas. Det betyder, at du skal kunne vise dokumentation for en negativ test, der maksimalt må være 72 timer gammel – eller at du kan fremvise dokumentation for, at du er færdigvaccineret mindst to uger inden besøget.

Er du tidligere testet positiv for covid-19, behøver du ikke at have en negativ test, såfremt din positive test er mindst 14 dage og maksimalt 180 dage gammel.

Derudover skal du huske gyldigt ID – eksempelvis pas, kørekort eller sundhedskort. Du kan læse mere om reglerne på coronasmitte.dk.

Husk mundbind

Det er påbudt at bære mundbind på Den Blå Planet. Hvis du har glemt et, kan du få et i billetsalget i indgangen. Du behøver ikke mundbind, når du er på vores udeområder.

 

Praktisk information

Download vores app

For at minimere smitterisikoen har vi midlertidigt aflyst de daglige speaks og slukket for touchskærmene ved akvarierne. Alle informationerne er dog at finde i vores app, der er blevet opdateret med en audioguide. Vores entusiastiske fortællere har indtalt forunderlige fortællinger om akvarierne, som du kan høre, når du står og ser på dyrene. Husk høretelefoner. :)

 

Ensretning

Vi har indført ensretning i akvariet for i videst muligt omfang at undgå, at vores gæster stimler sammen. Ruten går fra den kolde afdeling og de nuttede havoddere til Regnskoven med piratfisk og den nye Junglesti og slutter i den tropiske afdeling, hvor majestætiske hammerhajer og elegante rokker patruljerer den store Oceantank.

Vis hensyn

Der er afstandsmærker i gulvet og borde med håndsprit i akvariet, så alle vores gæster kan have et trygt besøg, og samtidig har vi sænket kapaciteten til 800 gæster. Gør dig selv og vores andre gæster en tjeneste og vis hensyn. Hvis vi når vores maksimale kapacitet, forbeholder vi os retten til at afvise gæster, indtil der er plads igen.

Personer i øget risiko

Gæster i øget risiko bør udvise særlig opmærksomhed under besøget. Du kan læse mere, om hvem, der har øget risiko på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.