Covid-19

Covid-19

På grund af Covid-19 skal alle billetter købes online til en bestemt dato og tidspunkt. Årskort undtaget.

For at sikre et trygt besøg er der begrænset adgang til Den Blå Planet, og billetter skal derfor købes online til et specifikt tidspunkt. Det gælder dog ikke årskort med flere. Se listen over undtagelser herunder.

  • Har du et af nedenstående kort, skal du møde op i billetsalget på Den Blå Planet og købe din billet.
  • Har du ikke et af nedenstående kort, skal du købe din billet i vores webshop.

Køb billetter

Tryk for at udvide punkterne nedenfor. Vær opmærksom på, at rabatter ikke kan kombineres.

Årskort til Den Blå Planet
Årskort til andre attraktioner
Institutioner
Gavekort
Ledsagerordning
Fribilletter

 

Husk coronapas og ID

Alle gæster skal kunne fremvise et gyldigt coronapas – børn under 16 år er dog undtaget. Det betyder, at du skal kunne vise dokumentation for en negativ test, der maksimalt må være 72 timer gammel for lyntest og 96 timer for PCR-test – eller at du kan fremvise dokumentation for, at du er vaccineret. Coronapasset er gyldigt 14 dage efter første stik og indtil 42 dage efter første stik samt øjeblikkeligt efter andet stik.

Er du tidligere testet positiv for covid-19, behøver du ikke at have en negativ test, såfremt din positive test er mindst 14 dage og maksimalt 180 dage gammel.

Derudover skal du huske gyldigt ID – eksempelvis pas, kørekort eller sundhedskort. Du kan læse mere om reglerne på coronasmitte.dk.

Hvis du er undtaget, skal du kunne dokumentere det  – ellers vil du blive afvist. Du kan få en undtagelse hos kommunernes borgerservice. Læs mere om de opdaterede regler her.

 

Praktisk information

Download vores app

For at minimere smitterisikoen har vi midlertidigt aflyst de daglige speaks. Touchskærmene er tændt men du kan også finde alle informationer i vores app, der er blevet opdateret med en audioguide. Vores entusiastiske fortællere har indtalt forunderlige fortællinger om akvarierne, som du kan høre, når du står og ser på dyrene. Husk høretelefoner. :)

 

Ensretning

Vi har indført ensretning i akvariet for i videst muligt omfang at undgå, at vores gæster stimler sammen. Ruten går fra den kolde afdeling og de nuttede havoddere til Regnskoven med piratfisk og den nye Junglesti og slutter i den tropiske afdeling, hvor majestætiske hammerhajer og elegante rokker patruljerer den store Oceantank.

Vis hensyn

Der er afstandsmærker i gulvet og borde med håndsprit i akvariet, så alle vores gæster kan have et trygt besøg, og samtidig har vi sænket kapaciteten til 800 gæster. Gør dig selv og vores andre gæster en tjeneste og vis hensyn. Hvis vi når vores maksimale kapacitet, forbeholder vi os retten til at afvise gæster, indtil der er plads igen.

Personer i øget risiko

Gæster i øget risiko bør udvise særlig opmærksomhed under besøget. Du kan læse mere, om hvem, der har øget risiko på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Billetter og årskort købt i lukkeperioden

  • Har du årskort eller institutionskort, skal du ikke foretage dig noget. Dit kort er automatisk blevet forlænget. Havde du 20 dage tilbage, da vi lukkede i december, ville du også have 20 dage tilbage, da vi åbnede igen i maj.
  • Har du købt billet til en dato i lukkeperioden, skal du beholde din billet. Gyldigheden er automatisk blevet forlænget.
  • Har du ikke modtaget dine billetter, ligger de sandsynligvis i din spam-folder. Hvis de ikke ligger der, kan du skrive en mail til info@denblaaplanet.dk.